Hamarosan kész a TTC pálya felújítása

504

A Törökbálinti Torna Club Alsóerdősor utcai pályáján még tartanak az utolsó simítások. Az építkezés jelenlegi állapotát megtekintette a Telenor vezetőség, hiszen a pálya nagy részben a törökbálinti központú mobilszolgáltató cégtől származó TAO-támogatásból újul meg.

Dr. Kőrösi Szabolcs Gábor, a Telenor szabályozási és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatóját, Kutas István kommunikációs vezetőt és Dr. Simon Tamás, adóügyi vezetőt Földvári László alpolgármester és Kocsis Zoltán, a Törökbálinti Labdarúgó Akadémia Sportegyesület elnöke fogadta. Megtekintették a legmodernebb, hetedik generációs műfüves pályát, amely a város jóvoltából világítást is kapott, majd a klubépületben zajló munkálatokat. Ez utóbbi épület belülről teljesen megújul: az alsó szinten jelenleg burkolási munkák folynak, míg az emeleten egy olyan klubot alakítanak ki, amelyben büfé, tanulósarok és társalgó is helyet kap.

A Telenor vezetősége biztosítottnak látta, hogy az általuk adott támogatás jó helyre került. A sportpálya közel háromszáz törökbálinti labdarúgónak jelent korszerű sportolási lehetőséget. A beruházást MLSZ pályázati összegből, Törökbálint Város Önkormányzatának hozzájárulásából, és a Telenor Magyarország Zrt., valamint a Kühne+Nagel  Kft. TAO támogatásából finanszírozták.