Közgyűlés kutyás bemutatóval

393

A Hegyőrség Törökbálint Polgárőr Egyesület megtartotta éves rendes beszámoló közgyűlését a Törökbálinti Rendőrőrs frissen felújított épületében. Az ülés előtt bemutatkozott az egyesület új négylábú tagja Woodoo, aki felvezetőjével, Csire Adéllal eredt a bűnözőimitátor kolléga nyomába.

A rögtönzött bemutatón Pállai Tamás rendőr főtörzszászlós és kutyája Zsófi is bemutatták, hogyan zajlik egy olyan igazoltatás, ahol a rendőrkutyának is fontos szerep jut. A bemutató után rendben lezajlott a közgyűlés, melyen többek között értékelték az elmúlt év teljesítményét és elfogadták a pénzügyi beszámolót.

A közgyűlést követő napokban az egyesület kötelékében 4 új polgárőrkutya és vezetőik tettek sikeres szolgálati vizsgát az ORFK Rendőrségi Oktató és Kiképző Központjában, Dunakeszin. A Hegyőrség Törökbálint Polgárőr Egyesület kutyás csapata a Szolgálati Kutyák Országos Bajnokságának Vácott tartott versenyén is kimagaslóan szerepelt:

György Nikolett kutyavezető és Hektor amatőr kategóriában 3. helyezést ért el, Csire Adél kutyavezető és Woodoo profi kategóriában szintén harmadik lett, Szabó Balázs kutyavezető és Xtreme pedig a 4. helyen zárta a napot.